maanantai 14. joulukuuta 2015

Merkkihuolto toiminnan näyttö


                                             Audi


Audi logo detail.svg



Audi AG on saksalainenVolkswagen-konserniin kuuluva liikennevälinevalmistaja, jonka päätehdas sijaitsee IngolstadtissaSaksassa. Audi ja sen tytäryhtiöt valmistavat autoja, Moottoreita ja moottoripyöriä. Audin ensimmäisenä maahantuojana Suomessa toimi Oy Veho Ab Audin maahantuonti siirtyi VV-Auto Oy:lle saman katon alle Volkswagenin kanssa vuonna 1975. Vuoden 1988 lopussa Audeja oli Suomen ajoneuvorekisterissä 19 339 autoa, jolloin se oli 19. yleisin henkilöautomerkki.

 Audi valvoo erittäin tarkkaan tiettyjen toimintaperiaatteiden toteutumista kaikkien jälleenmyyjiensä osalta. Asiakkaan kannalta niiden avulla varmistetaan ennen kaikkea luotettava ja moitteeton taso niin työn laadussa kuin asiakaspalvelussakin.

Koulutus

Viimeisen kymmenen vuoden aikana autojen tekniikka on kehittynyt tuntuvasti mm. tiukentuneiden päästö- ja turvallisuusvaatimusten myötä. Ilman jatkuvaa, asiantuntevaa ja perusteellista koulutusta ei taitavakaan jälleenmyyjän huoltomekaanikko tulisi niiden kanssa sinuiksi. Tämän vuoksi Audilla panostetaan merkittävästi henkilökunnan tietotaidon lisäämiseen. Autojen teknologiaan liittyvien asioiden lisäksi mekaanikot saavat tarvitsemaansa tietoa työmenetelmistä, työvälineistä ja nykyautoissa välttämättömistä elektronisista testauslaitteista.
Audin koulutustilat sijaitsevat Helsingissä. Niiden lisäksi käytettävissä on jälleenmyyjien ja ammatillisten sopimusoppilaitosten tiloja kautta Suomen. Kouluttajat hankkivat osaamisensa auton valmistajan järjestämillä kansainvälisillä kursseilla tai kotimaassa alansa ehdottomilta osaajilta hankituissa koulutuksissa.



















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti